Alla böcker av Josefin Dahlberg – en lista

Vilka böcker har Josefin skrivit och var kan du köpa hennes böcker?

Josefin Dahlbergs böcker säljer riktigt bra nu på nätet. I skrivande stund, januari 2021, så är det Josefin Dahlbergs bok ”Soul Work” som ligger högt upp på försäljningslistorna hos olika bokhandlare online. Här listar vi alla böcker som Josefin Dahlberg har skrivit om bland annat välmående, mode och personlig utveckling.

Soul Work – utgiven i december 2020

Boken Soul Work av Josefin Dahlberg år 2020

I boken Soul Work av Josefin Dahlberg, som utkom i december 2021, delar Josefin med sig av sin personliga resa till ett bättre mående.

Efter tre år på drömjobbet som chefredaktör för en modesajt sa Josefin upp sig och började om. Hon utbildade sig till yogalärare i Indien, fokuserade helt på sig själv och bloggade om hur hon helt hängav sig åt sin spirituella resa.

Med boken Soul Work ger hon läsaren nycklarna till att börja lyssna inåt och komma sig själv närmare. Boken av Josefin innehåller en mängd olika handfasta tips på yoga, meditation och ritualer, alla verktyg för att kunna landa inåt och lära känna sig själv på djupet.

Köp boken Soul Work hos Bokus

Livsstilsbibeln – så skapar du din drömvardag

Livsstilsbibeln - en bok av Josefin Dahlberg

NY UTGÅVA AV DEN POPULÄRA LIVSSTILSBIBELN

Dream big! En inspirerande handbok av Josefin Dahlberg, för dig som vill förverkliga dina mål i livet.

Vi är alla värda att leva det liv vi drömmer om, men kan behöva hjälp och pepp för att lyckas göra de förändringar som krävs. I den här boken delar influencerduon Josefin och Vanja med sig av personliga berättelser om hur de nått sina egna mål och vilka verktyg som funkat bäst för dem.

Du får hjälp att komma fram till vad du kan bli lycklig av och hur du vill att ditt liv ska se ut. Boken av Josefin är interaktiv och genom många fylla-i-övningar utmanas du som läsare att reflektera för att sedan kunna gå från ord till handling.

Köp Livsstilsbibeln hos Bokus

Idag är jag fri

Idag är jag fri - bok av Josefin Dahlberg

I boken Idag är jag fri berättar Josefin Dahlberg öppet och naket om det som började som en mardröm men som så småningom ledde till ett liv hon verkligen ville leva. Genom att berätta om sina trasiga år vill Josefin inspirera och hjälpa andra till ett bättre mående, utan alkohol. Idag lever hon ett rikt liv, fyllt av yoga, meditation, bloggande och poddande.

Josefin Dahlberg var 10 år när hon drack sprit för första gången. När hon var 15 var hon beroende och vid 20 sökte hon hjälp. Idag är Josefin 28 år gammal, nykter och lever sitt drömliv där hon bloggar om välmående, mode, personlig utveckling, livet och sin nykterhet sedan 8 år.

Att jag blev nykter som 20-åring har förändrat och räddat mitt liv. Det finns inte ord hur tacksam jag är över att jag vid så tidig ålder insåg hur min sjukdomsbild såg ut och blev nykter. Att jag tidigare levde ett liv som innehöll minnesluckor flera kvällar i veckan känns idag helt absurt. Jag tänkte många gånger i slutet av min aktiva alkoholperiod att det kändes dumt att sluta dricka så tidigt, jag hade hela livet på mig att styra upp mitt liv. Idag är jag otroligt glad över att jag gjorde det redan då jag vet att vändningen bara skulle ha blivit svårare och svårare med tiden.

Josefin Dahlberg växte upp på Dalarö i ett på ytan idylliskt gult hus tillsammans med sin mamma och sina två äldre systrar. Hennes föräldrar var skilda på grund av pappans alkoholism, och det troliga är att Josefin ärvde sin fars sjukdom. Redan som femtonåring söp hon sig redlös flera gånger i veckan, drabbades av blackouter och vaknade ofta i fel killes säng. Uppmärksamhet, sprit och killar var receptet på uppmärksamhet. Efter fem år av ökande beroende och dito ångest fick hon till sist hjälp och stöttning av vänner och syskon att våga sig in på en alkoholmottagning, och idag är hon fri från dryckerna som höll på att förstöra hennes liv.

Köp boken Idag är jag fri hos Bokus