Köp biografin mitt liv som scengångare om Björn Skifs

Var kan jag köpa Björn Skifs självbiografi till ett bra pris online?

Köp Björn Skifs biografi - mitt liv som scengångare

Nu kan du köpa Björn Skifs biografi ”Mitt liv som scengångare” som utkom under hösten 2020. Boken om Björns liv och karriär är en av de mest populära och mest sålda böckerna i skrivande stund den 15 november 2020.

Om boken om Björn Skifs liv – hans självbiografi

Björn Skifs är en av Sveriges absolut största underhållare. Han har gjort en fantastisk karriär i och utanför Sverige som sångare och blivit folkkär här hemma som programledare, skådespelare och showartist. Han har en av vårt lands mest beundrade sångröster.

Nu berättar han hela historien om sin makalösa karriär. Från barndomen i Vansbro till tiden som popstjärna i Slam Creepers på 1960-talet, bildandet av rockbandet Blåblus och det internationella genombrottet med USA-ettan ”Hooked on a feeling” 1974. Från SVT:s julkalender ”Julius Julskötare” 1978 till de dubbla vinsterna i Melodifestivalen. Från succéshowerna på Hamburger Börs och musikalen SPÖK! på Maximteatern i början av 1980-talet till filmsuccéerna med Strul och Drömkåken. Från ”Nöjesmassakern” till ”Kryzz”. Från BadRock till 2000-talets utsålda arenaturnéer.

Björn Skifs berättar också öppenhjärtigt och gripande om sitt privatliv. Om den vanliga människan bakom affischnamnet, långt från strålkastarljuset. Biografin av Björn Skifs, ”Mitt liv som scengångare” är skriven tillsammans med författaren och journalisten Petter Karlsson.

Köp Björn Skifs biografi Mitt liv som scengångare hos Bokus.