Köp boken om Donald Trump som är skriven av brorsdottern Mary L. Trump

Var kan du köpa boken Too Much and Never Enough – How My Family Created the World’s Most Dangerous Man?

Boken om Donald Trump skriven av brorsdottern

Boken om Donald Trump som är skriven av hans brorsdotter Mary L. Trump finns nu att köpa och förhandsboka på nätet hos bland annat Bokus.

I detta avslöjande, auktoritativa porträtt av Donald J. Trump och den giftiga familjen som gjorde honom, lyser Mary L. Trump, en utbildad klinisk psykolog och Donalds enda brorsdotter, ett starkt ljus på deras familjs mörka historia för att förklara hur hennes farbror blev mannen som nu hotar världens hälsa, ekonomiska säkerhet och sociala strukturer.

Mary Trump tillbringade mycket av sin barndom i sina morföräldrarnas stora, imponerande hus i New York, där Donald och hans fyra syskon växte upp. Hon beskriver en mardröm av trauman, destruktiva relationer och en tragisk kombination av försummelse och övergrepp. Hon förklarar hur specifika händelser och allmänna familjemönster skapade mannen som för närvarande ockuperar Oval Office, inklusive det konstiga och skadliga förhållandet mellan Fred Trump och hans två äldsta söner, Fred Jr. och Donald. Som ett första hands-vittne, ger Mary ger en skarp vidd och oväntad humor till ibland dystra, ofta förvirrande familjehändelser.

I boken om Donald Trump ger hon oss detaljer från sin farbror Donalds plats i familjens rampljus och det skrämmande sättet Donald, Fred Trumps favoritson, avskedade och hånade honom när han började ge efter för Alzheimers. Många vitsord, fåtöljpsykologer och journalister har försökt förklara Donald Trumps dödliga brister. Mary Trump har den utbildning, insikt och intima förtrolighet som behövs för att avslöja vad som gör att Donald och resten av hennes klan har blivit som de blivit.

Ensam kan hon med denna bok berätta en fascinerande historia om Donald Trump, inte bara på grund av hennes insiders-perspektiv utan också för att hon är den enda i familjen Trump som är villig och vågar att berätta sanningen om en av världens mest kraftfulla och dysfunktionella familjer.

Köp boken Too Much And Never Enough om Donald Trump hos Bokus för 199 kr och fri frakt.