Köp den nya boken Slutet på historien av Jan Guillou

Var och när kan jag beställa och förboka den senaste boken av Guillou?

Köp nya boken av Jan Guillou - slutet på historien

Den nya boken av Jan Guillou utkommer den 25 augusti, 2020. Redan nu kan du förboka boken Slutet på historien och få den skickad till dig vecka 35 och då med fri frakt.

Den senaste boken Slutet på historien, som du nu kan köpa (förboka) på nätet, är den tionde och avslutande delen i hans romanserie Det store århundradet.

Handling i Jan Guillous nya bok år 2020

Efter nära femtio år i exil kommer förre SS-officeren Harald Lauritzen tillbaka från sin tillflykt till Argentina. Hans återkomst vänder upp och ner på tillvaron för släkten Lauritzen. Onkel Harald är nämligen fortfarande nazist. Men han har ett erbjudande som det inte går att säga nej till.

Eric Letangs advokatbyrå ställs ånyo inför en våg av moralpanik. Den här gången är det pedofilskräcken som leder till ännu en häxjakt.

1990-talet är en tid av ekonomiska kriser och socialdemokratins begynnande nedgång. Samtidigt växer främlingshat och högerextremism, en politisk omsvängning som alltför många underskattar. Där 1900-talet slutar inleds en helt ny epok som visar att vi ingenting lärt av historien.

Köp boken slutet på historien hos Bokus för 199 kr och fri frakt