Köp den nya och populära boken Folk med ångest av Fredrik Backman

Var kan jag köpa boken online till ett bra pris?

Den nya boken Folk med ångest av Fredrik Backman har blivit oerhört populär, inte bara i Sverige utan bland annat i USA, där boken heter ”Anxious People” och ligger i September 2020 etta på försäljningslistan over there! Här berättar vi var du kan köpa Backmans bok Folk med ångest på nätet till ett bra pris och med snabb leverans.

Köp boken Folk med ångest av Fredrik Backman

”En man som heter Ove”-författaren Fredrik Backman är tillbaka med sin sannolikt bråkigaste roman hittills. ”Folk med ångest” är en orimligt stökig komedi om ett gisslandrama på en lägenhetsvisning, där en misslyckad bankrånare låser in sig med en överentusiastisk fastighetsmäklare, två bittra Ikea-missbrukare, en elak mångmiljonär, en sorgsen tant, en höggravid kvinna, en jobbig jävel och ett kaninhuvud. Till slut ger rånaren upp och släpper alla i gisslan, men när polisen stormar lägenheten är den…tom. I en serie dysfunktionella vittnesförhör efteråt får vi höra allas version av vad som egentligen hände, varpå ett klassiskt pusselmysterium utvecklar sig kring frågorna: Hur lyckades rånaren fly? Varför är alla så arga? Och vad är det egentligen för FEL på folk nuförtiden?

Köp boken Folk med Ångest hos Bokus för 59 kr.

Köp boken på engelska (Anxious People) hos Bokus för 169 kr.

Backman har skrivit många underhållande och tänkvärda böcker utöver boken Folk med ångest (Anxious People) – Se en lista över alla böcker av Fredrik Backman.